Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Maxillaria variabilis yellow

Vil din plante ikke blomstre eller er der andre problemer, så stil dit spørgsmål her.
Besvar
Birte
Indlæg: 10
Tilmeldt: 18/6/2010 kl. 22:06
Kontakt:

Maxillaria variabilis yellow

Indlæg af Birte » 7/5/2014 kl. 20:39

Kan nogen give mig et godt råd? Jeg har haft en sådan plante i flere år, den gror villigt, sætter masser af skud, jeg har taget fra til en klodsplante, som også vokser fint, men der kommer ingen blomster.
de står i mit lille drivhus, som var for koldt de første år, men som nu er blevet bedre isoleret og vinteren i år var jo mild, så jeg forventede blomster i år, men nej, den bare vokser i grønt.
jeg holder den fugtig, men ikke våd.
Birte

Besvar