Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Kartoffelagar

Diskussion af vandforbedring, indretning af vindueskarm/udestude/drivhus, skygning og andre "tekniske" emner.
Besvar
maggi99
Indlæg: 30
Tilmeldt: 29/1/2009 kl. 00:29
Geografisk sted: Nykøbing Mors

Kartoffelagar

Indlæg af maggi99 » 3/11/2009 kl. 18:59

Egon, og andre der selv laver kartoffelagar. Det med at steriliser i ovn, er vel mere optimal, hvis i også har vand i omgivelserne, altså i bunden af ovnen. ( Det osmotiske tryg) tror jeg nok det hedder. :oops:
Venligst Maggi99

"If you don't ask, you'll never learn"

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Indlæg af Egon K P » 4/11/2009 kl. 04:31

Jeg havde overvejet, at sætte et vandbad ind i ovnen, da jeg sterialiserede mine plastbøtter med indhold til kommende frøformeringer. Men, det ville nok have betydet, at temperaturen ikke var kommet op på de 125°C, som det skal, og så var bøtterne nok forlængst blevet grønne af mug. Så, jeg vil ikke gøre det. :wink:
Mvh Egon

Besvar