Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

semi hydro(leca&epiWgranulat)

Diskussion af vandforbedring, indretning af vindueskarm/udestude/drivhus, skygning og andre "tekniske" emner.
Besvar
ole lukøje
Indlæg: 235
Tilmeldt: 12/1/2010 kl. 14:29
Geografisk sted: djursland

semi hydro(leca&epiWgranulat)

Indlæg af ole lukøje » 25/4/2010 kl. 22:49

hey

jeg er fornylig begyndt at plante en del phal. om til leca og epiweb i høje plastikflasker for at se hvordan de vil klare sig der, men skal jeg tage højde for ekstra gødning og andre tilsætningsstoffer til vandet hvis de virkelig skal få det godt?

jeg har læst at planter generelt vil have nogle flere forskellige ting i vandet når der er tale om hydroponics, men præcis hvad man skal tage højde for af forskellige ting er mig stadig lidt uklart når det gælder orkideer, selvfølgelig er der ting omkring hårdheden af vandet og ph-værdi der skal være i balance, men hvilke ting jeg helt præcist bør tilsætte vandet, ved jeg heller ikke.

er der nogle der har leget med semi hydro på et lidt vildere plan der ved noget om det hele?

venlig hilsen ole lukøje

jeg vil udover det gerne vide om det er en god ide at sætte noget micro næring til orkideerne i leca og alm. pottede? hvis det er tilfældet - hvilken er så bedst?

jeg har flere forskellige typer gødning til rådighed:

advanced hydro. bloom-veg-micro
montidol orkide 2-2-2 NPK
og en alm. billig 7-1-5 NPK
superthrive

hvilke næringsstoffer har orkideerne lettest ved at optage? hvilket mærke mener i er bedst?

Besvar