Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

skal man være medlem?

Kender du til et orkide relateret arrangement så skriv om det her, så kan det jo være at andre bliver inspirerede til at deltage.
Jette Rybak
Indlæg: 1124
Tilmeldt: 17/6/2006 kl. 11:48
Geografisk sted: Ølby

Indlæg af Jette Rybak » 26/7/2008 kl. 08:47

Nemlig - og selv om Hans Jørgen reklamerer med, at de næste møder er "meget teoretiske", så synes jeg nu, emnerne er overordentligt interessante.
Desuden har nogle af medlemmerne jo planter med til bedømmelse, ligesom der også vil være en forhandler med salgsplanter. Og så er der jo underholdningsværdien i den almindelige snik-snak, jeg har i hvert fald ikke følt mig overladt til mig selv, da jeg kom som nyt medlem.

twtwong
Indlæg: 7
Tilmeldt: 20/7/2008 kl. 15:23
Geografisk sted: Greve

Indlæg af twtwong » 26/7/2008 kl. 13:44

tak for jeres svar :)

jeg vil lige tænkte over hvad jeg gør men kommer nok til at komme med som gæst på et tidspunkt hvis i stadig vil havde mig med som gæst :wink:

jeg tager ihverfald op i planteriget i greve og ser hvad de har til seb. :)

tak for jeres svar endnu engang :)

Benthe Schmidt
Indlæg: 49
Tilmeldt: 28/7/2006 kl. 20:07
Geografisk sted: Espergærde

Ih, jeg kunne godt tænke mig det.

Indlæg af Benthe Schmidt » 27/7/2008 kl. 21:23

Hej, det lyder altså spændende, det med møderne, nu har jeg været medlem i et par år. Aldrig haft tid, men nu skal der altså ske noget. Når jeg nu har kigget i mit gode blad, så får jeg altid lyst til at komme - det bliver bare ikke til noget.

Så nu vil jeg på et tidspunkt melde min ankomst her på siden, så kan det være at der er en venlig sjæl, der vil tage sig af mig, - det er nok det, der er problemet, at man er ny og, arg, lidt genert - eller hvad det nu er.

Ses på et tidspunkt!

Benthe

Hans Jørgen Staugaard
Indlæg: 766
Tilmeldt: 18/8/2007 kl. 21:57
Geografisk sted: Rødovre

Indlæg af Hans Jørgen Staugaard » 27/7/2008 kl. 22:25

Det lyder da rigtigt godt at du vil kigge forbi, du skal være rigtigt velkommen. Jeg skal nok huske at sætte navneskiltet på, så kan du da finde mig, så skal jeg nok sætte dig sammen med endten Jette eller Karen, jeg render nok selv for meget rundt, da der er mange praktiske gøremål under et møde.
Det er også topfolk vi har på i efteråret, Finn Rasmussen vil vise massevis af vildlevende orkideer fra Ethiopien, fra hans feldt arbejde der nede. Der vil blive leveret fristelser af Jan Larsen der kommer med salgsplanter.
Olav Gruss er specialist i Phapherne, der kommer også mange billeder, deribland nogle du aldrig har set før, da de er helt nyopdagede. Jeg ved ikke om han holder foredraget på engelsk eller tysk. Der vil desværre ikke være nogen tolk på. Jeg selv håber det bliver på engelk.
Franz Glanz en kendt tysk gartner kommer med salgsplanter.
Der er ikke mange foredragsholdere der er bedre, det er i hvert tilfælde mit udsagn.
Så jeg syntes også det er et godt tidspunkt at gøre sin entre. Vi skal nok passe godt på dig :D
Hans J.
Rødovre

Besvar