Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Besøg hos orkideinteresseret og de japanske haver.

Kender du til et orkide relateret arrangement så skriv om det her, så kan det jo være at andre bliver inspirerede til at deltage.
Besvar
Brugeravatar
Dorthe
Indlæg: 170
Tilmeldt: 7/11/2006 kl. 18:38
Geografisk sted: FYN

Besøg hos orkideinteresseret og de japanske haver.

Indlæg af Dorthe » 4/5/2012 kl. 11:42

Hej alle på forum.

Lørdag den 26-5 mødes vi ved de japanske haver Vøjstrupvej43 5672 Nørre Broby (info@dejapanskehaver.dk) kl. 11.30, hvor vi kan nyde de dejlige omgivelser og spise vores medbragte mad. Når der er stemning for det kører vi samlet til et af vores medlemmer i Orkideklubben Fyn, hvor klubben er vært ved en øl eller sodavand.
Bent Larsen har velvilligt stillet sit drivhus og have til vores rådighed.
Håber vi ses.
Dorthe

Besvar