Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Mindre orkideudstilling

Kender du til et orkide relateret arrangement så skriv om det her, så kan det jo være at andre bliver inspirerede til at deltage.
Besvar
Hans Jørgen Staugaard
Indlæg: 766
Tilmeldt: 18/8/2007 kl. 21:57
Geografisk sted: Rødovre

Mindre orkideudstilling

Indlæg af Hans Jørgen Staugaard » 21/2/2013 kl. 23:21

Fra fredag den 1.-3 fra 9 - 17.30 til søndag den 3.-3. lørdag og søndag fra 9 -16 vil der i Aldershvile Planteskole afholdes en mindre orkide udstilling hvor medlemmer af Nordsjællands kredsen en del af Sjællands orkide klub, stå til rådighed for spørgsmål.
Der vil være salg af orkideer i Aldershvile planteskole.
Hans J.
Rødovre

PA48
Indlæg: 417
Tilmeldt: 28/3/2007 kl. 12:07
Geografisk sted: Brøndby

Indlæg af PA48 » 22/2/2013 kl. 16:47

Ved udstillingen vil der være dyrkningshjælp for
nye medlemmer - og ikke medlemmer - af feks. Hans Jørgen (her fra forum) - Hans Martin (formand for Sjællands Orkideklub)- Christian (Orkideimperiet) - Karen (vores moderator) og Lars Bo Ryefelt (super dyrker) samt undertegnede pa48 (Per alm)

Så hvis du har lyst til at møde os er vi til jeres disposition.

MVH Per Alm

Besvar