Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Udstillinger i Plantorama 2000, 28. og 29. september.

Kender du til et orkide relateret arrangement så skriv om det her, så kan det jo være at andre bliver inspirerede til at deltage.
Besvar
Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Udstillinger i Plantorama 2000, 28. og 29. september.

Indlæg af Egon K P » 26/9/2013 kl. 12:05

Så er der igen samarbejde mellem Plantorama 2000 og de lokale orkideklubber landet over. Lørdag og søndag vil der stå medlemmer fra orkideklubberne og fortælle om orkideer, svare på spørgsmål, og muligvis også vise ompotning af orkideer. En god mulighed for at se lidt andre orkideer end dem, Pl. 2000 normalt har i huset, da det bl.a er medlemmernes egne planter, der er udstillet, men også se, hvilke underlige mennesker, der lever og ånder for deres klub, og stiller op en hel weekend for deres hobby. Men, pas på, i værste fald kunne du risikere at melde dig ind i lokalklubben, "krage søger mage", som det så smukt siges. :wink:

Plantorama 2000 vil have lidt anderledes planter til salg i denne forbindelse, måske en god kærkommen mulighed for at få lidt anderledes med hjem! :P

Jeg vil være i Plantorama 2000 Egå begge dage, sammen med nogle kompetente medlemmer, så, dé kan nok svare på jeres spørgsmål! :lol:
Mvh Egon

Besvar