Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Lille orkideudstilling ved fugleudstillingen i Aarhus.

Kender du til et orkide relateret arrangement så skriv om det her, så kan det jo være at andre bliver inspirerede til at deltage.
Besvar
Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Lille orkideudstilling ved fugleudstillingen i Aarhus.

Indlæg af Egon K P » 26/9/2013 kl. 12:15

Lørdag d. 12. oktober, 09:00–17:00 og søndag d. 13. oktober, 09:00-16:00 er der fugleudstilling i Firmasport i Aarhus.

Jydsk Orchide Klub vil være tilstede med en udstilling, og der vil blive solgt orkideer fra en eller to af klubbens hobbygartnere i weekenden.

En kærkommen lejlighed for at få specielle orkideer med hjem, samt svar på eventuelle spørgsmål, da der vil være medlemmer til stede hele tiden.

Nå ja, så er der vist også en enkelt fugl eller to at kikke på, hvis det skulle have nogens interesse. Min har det! :D

Se mere på http://www.fugle-hobby-dyr-fritid.dk/.
Mvh Egon

Besvar