Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

DOK arrangerer ferierejse til WOC 7-21. september 2014

Kender du til et orkide relateret arrangement så skriv om det her, så kan det jo være at andre bliver inspirerede til at deltage.
Besvar
Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

DOK arrangerer ferierejse til WOC 7-21. september 2014

Indlæg af Egon K P » 8/12/2013 kl. 23:24

Ja, du læste rigtigt, her er chancen for at komme på en fed tur til Sydafrika med DOK.

Først kan du se orkideer i læssevis på udstillingen, og med de ture, der er arrangeret, vil der næsten ikke være den Disa i naturen, der ikke kommer med hjem som billede i kameraet, eller den hval, der ikke har oversprøjtet kameralinsen med saltvand, og er du usandsynlig heldig, så får du aftrykket af et næsehorn med hjem i linsen. :lol:

Der kan læses meget mere om turen her:

http://www.orkideer.dk/index.php?id=20& ... 2a96820490
Mvh Egon

Besvar