Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Orchidegartneriet Åbent Hus

Kender du til et orkide relateret arrangement så skriv om det her, så kan det jo være at andre bliver inspirerede til at deltage.
Besvar
Brugeravatar
ChristianMPJ
Indlæg: 61
Tilmeldt: 14/5/2014 kl. 18:35
Geografisk sted: Nykøbing Falster

Orchidegartneriet Åbent Hus

Indlæg af ChristianMPJ » 15/7/2014 kl. 08:29

Nogle der skal til åbent hus hos Hans Christiansen den 23-24 august? :)
Er kun interesseret i de Botaniske orchideer

Karen
Moderator
Indlæg: 2067
Tilmeldt: 16/6/2006 kl. 21:37
Geografisk sted: Slangerup
Kontakt:

Re: Orchidegartneriet Åbent Hus

Indlæg af Karen » 15/7/2014 kl. 11:00

hmm, det plejer at være hyggeligt, men skal lige lave kalender gymnastik for at få det til at gå op i en højere enhed, så måske. Hvis jeg kommer er jeg hende som slæber rundt på en utilfreds 3½ årig. Tjah måske han vil syntes det er sjovt, men typisk er der for mange mennekser til åbenthus til at det er sjovt at være en lille dreng.
mvh/ Karen ~ orkidevinduet.dk

Besvar