Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Søndag d. 17. maj kl. 9 – 17. For Fuldt Flor i Botanisk Have

Kender du til et orkide relateret arrangement så skriv om det her, så kan det jo være at andre bliver inspirerede til at deltage.
Besvar
Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Søndag d. 17. maj kl. 9 – 17. For Fuldt Flor i Botanisk Have

Indlæg af Egon K P » 9/4/2015 kl. 01:22

For Fuldt Flor er et arrangement, som afholdes af de grønne foreninger i Aarhus i forbindelse med Haveselskabets plantemarked i Botanisk Have. JOK vil være tilstede med en udstilling, og også deltage med to foredrag i løbet af dagen.

Flere detaljer over dagens program kan ses her:

http://www.jydskorchideklub.dk/for-fuldt-flor.html

Er der flere orkideer i overskud fra weekenden før, vil de blive solgt denne dag. Der vil formentligt også være frilandsorkideer til salg hos alpinfolket, som sælger til plantemarkedet.

Og igen er det gratis at gå ind i Væksthuset, hvor der vil være udstillinger både inde og udenfor fra de grønne foreninger.
Mvh Egon

Besvar