Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Marei Karge kommer til JOK's julemøde. Kommer du også?

Kender du til et orkide relateret arrangement så skriv om det her, så kan det jo være at andre bliver inspirerede til at deltage.
Besvar
Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Marei Karge kommer til JOK's julemøde. Kommer du også?

Indlæg af Egon K P » 17/11/2015 kl. 02:24

Jydsk Orchide Klub holder julemøde på lørdag d. 21 november. Forumets medlemmer er velkomne til at besøge os om formiddagen, hvor klubbens medlemmer udstiller deres blomstrende orkideer. Der er også plantesalg ved Gartneri Marei Karge fra Tyskland om formiddagen. Karge har et meget stort udvalg af flotte orkideer, både arter og hybrider. Sikkert også noget, der vil kunne pynte hos dig/jer! Vi begynder kl. 9 og starter med kaffe/te og lidt brød til. Kaffen/teen er gratis, morgenbrødet har en ret symbolsk pris. Det foregår i medborgerhuset Lunden, Vestergade 74, 8600 Silkeborg. I må meget gerne give mig et prej om, hvem der kunne tænkes at dukke op, så der kan være nok forplejning.

Hvad JOK's medlemmer har med af "praleplanter" til møderne, kan ses på hjemmesiden. http://www.jydskorchideklub.dk/

Sidste møde kan ses her: http://www.jydskorchideklub.dk/november-2015.html
Mvh Egon

Besvar