Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

En simpel amatør med dejlige orkideer

Hvad dyrker du, hvor og hvordan? Her kan du også blot fortælle generelt om dig selv og dine interesser.
Besvar
Jette Theilgaard
Indlæg: 5
Tilmeldt: 2/6/2012 kl. 09:57

En simpel amatør med dejlige orkideer

Indlæg af Jette Theilgaard » 2/6/2012 kl. 10:30

Hej. Jeg hedder Jette. Er fra Gentofte men er flyttet til Värmland for et år siden. Har en større samling af de der almindelige orkideer som man køber i butikkerne. Jeg har haft dem i mange år og de vokser og blomster flittigt. Efter flytning hvor minhund fik trådt på nogle af dem er det dog ikke alle der har blomstret dette år. Men jeg håber på at det sker igen. Alle har fået nye blade. Har dog problem med grønt slim i bunden af mine glaskrukker som jeg har søgt råd om her på siden. Jeg tror at jeg har lavet fejl fordi jeg omplantede til glaskrukker fra betonkrukker. Er glad for at møde dette forum da jeg er ret så alene om at dyrke orkideer i min lille by. Hilsen en forhåbentlig snart gladigen amatør.

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Indlæg af Egon K P » 2/6/2012 kl. 12:35

Velkommen til Jette.

Ja, det er jo lidt af et spring, du har lavet der, fra Gentofte til Järmland. Nok ikke noget dårligt bytte! :wink:

Det med det grønne slim vil jeg lige kikke på i en af de andre tråde, du har lavet om det, her har du jo måske beskrevet dit problem på en måde, som kunne løse mysteriet, så det hiver jeg lige med over i den anden tråd!

Jeg vil derfor foreslå, at vi fremover besvarer problematikken omkring det grønne slim i denne tråd.

http://forum.orkideer.dk/viewtopic.php? ... highlight=
Mvh Egon

Besvar