Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

To nye medlemmer

Hvad dyrker du, hvor og hvordan? Her kan du også blot fortælle generelt om dig selv og dine interesser.
Besvar
Jette&Kristian
Indlæg: 9
Tilmeldt: 8/9/2013 kl. 11:13

To nye medlemmer

Indlæg af Jette&Kristian » 8/9/2013 kl. 11:25

Hej

Vi har for nyligt meldt os ind i Dansk Orkideklub og har også i et par uger trukket på jeres viden her på forummet. Vi er hhv. 31 og 32 og bor i en lejlighed på Islands Brygge i København. Vores første orkide var en Vanilla planifolia ’varigata’ købt for godt et år siden.

Efterfølgende er det så blevet til en almindelig hvid Phalaenopsis hybrid, Angraecum sesquipedale, Oncidium lanceanum, Paphiopedilum ’Dronning Ingrid’, Phalaenopsis violacea ’Borneo’ og Phragmipedium caudatum - og der kan nok stadig findes plads til et par stykker mere.

Alle syv er indkøbt hos Hans Christiansen - som vi også håber snart vil sælge os en Cycnodes ’Wine Delight’ - og står derfor den dag i dag i greenmix.
Det synes at fungere ganske fint, navnlig efter at vi henover sommeren øgede vandingen efter råd fra Hans. Det er dog med det lille aber dabei at vores Darwin orkide desværre efterfølgende har tabt en del blade.

Da lejligheden ligger på sjette sal har vi altid taget for givet at lysindfaldet var tilstrækkeligt, men det kan ske at vi anskaffer os en ekstra lyskilde som dem man finder på Orkideimperiets hjemmeside. Hvis nogen af jer andre ligger inde med erfaringer desangående håber vi at I vil dele dem med os.

Ellers har vi også allerede brugt alt for lang tid inde på nogle af de mange spændende hjemmesider der fra forummet linkes til og kan kun sige at vi meget gerne hører nærmere hvis nogen tilfældigvis ved hvornår f.eks. ham her http://www.orchidinnusa.com/ igen lægger vejen forbi Tyskland.

Med venlig hilsen Jette og Kristian
foto-2.jpeg
foto-2.jpeg (85.11 KiB) Vist 4736 gange

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Re: To nye medlemmer

Indlæg af Egon K P » 8/9/2013 kl. 12:14

Velkommen til, både på forumet og i DOK's lokalklub. Jeg holder til i JOK.

Det er nogle spændende planter, I køber, det bliver en udfordring, når vaniljen er 5 meter lang, og I gerne vil vise den frem til et møde med blomster på! :lol:

Jeg kan se, at Orchid Inn, kun har opdateret til april i år med udstillinger, faktisk var de jo i Tyskland sidste år i september :roll: , I kan da spørge dem pr mail, samtsui@orchidinnusa.com om de kommer igen i år, så er det jo ved at være lige op over. Har I specielle ønsker er det muligvis for sent nu, med mindre de tilfældigvis tager dem med, jeg vil umiddelbart tro, at det er Röllkes arrangement 21. september, de måske kommer til, hvis de kommer igen i år. http://www.roellke-orchideen.de/termine/index.html

Cites-papirerne er nok lavet for længst, men, I kan da spørge dem, i værste fald får I et nej! :wink:
Mvh Egon

Jette&Kristian
Indlæg: 9
Tilmeldt: 8/9/2013 kl. 11:13

Re: To nye medlemmer

Indlæg af Jette&Kristian » 14/9/2013 kl. 19:11

Hej Egon

Mange tak for info.

Der er vist lang vej for vores vaniljeorkide til et udstillingslokale, men den har da vokset pænt henover sommeren og sætter også friske luftrødder i øjeblikket.
Vi har ikke skrevet til frueskoeksperten. I stedet var vi et smut forbi Orkideimperiet hvor vi både fik en snak om LED-lamper - der vist var lige på trapperne - og fik fremvist hans fine Paph rothschildianum - samt et lidt mindre eksemplar, som vi endte med at hjembringe.
Nu håber vi på blomster til foråret.

mvh Jette & Kristian

Irmaline
Indlæg: 1034
Tilmeldt: 30/10/2007 kl. 18:16
Geografisk sted: Midtjylland
Kontakt:

Re: To nye medlemmer

Indlæg af Irmaline » 19/9/2013 kl. 20:00

Også et velkommen fra mig :) det var da en fantastisk flot plante og blomst .
Det er jo et rigtig godt billede :)

Besvar