Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

hej fra Holland

Hvad dyrker du, hvor og hvordan? Her kan du også blot fortælle generelt om dig selv og dine interesser.
Besvar
frøken sørensen
Indlæg: 1
Tilmeldt: 5/2/2015 kl. 14:10

hej fra Holland

Indlæg af frøken sørensen » 5/2/2015 kl. 14:19

hej med jer, jeg er en kvinde i bedste alder, der startede med at samle lidt orchideer for lidt over 1 år siden. jeg har altid elsket disse blomster, så jeg tænkte at jeg ville prøve at se om jeg kunne få dem til at trives her hos mig, og det ser ud til at gå rimeligt fint. håber jeg i dette forum kan finde lidt råd og vejledning af mere garvede samlere =)

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Re: hej fra Holland

Indlæg af Egon K P » 6/2/2015 kl. 10:09

Velkommen til.

Det er jo en dejlig hobby at have, og i Holland er det vel noget billigere at købe dem end i Danmark, kunne jeg tænke mig! :P Du kan måske købe fler-grenede Phalaenopsis til samme pris, som vi giver for en-skaftede. :wink:

Der ligger megen viden gemt i de gamle tråde, hvis du bruger søgefunktionen, ellers er vi da nogen stykker til at forsøge at hjælpe, hvis der skulle være andre spørgsmål, der ikke kan findes svar på herinde.
Mvh Egon

PA48
Indlæg: 417
Tilmeldt: 28/3/2007 kl. 12:07
Geografisk sted: Brøndby

Re: hej fra Holland

Indlæg af PA48 » 6/2/2015 kl. 16:26

Velkommen

Som Egon skriver er der meget information at hente ved kikke tilbage,
Men du er velkommen til at spørge om alt der vedkommer orkideer.

MVH Per

Karen
Moderator
Indlæg: 2067
Tilmeldt: 16/6/2006 kl. 21:37
Geografisk sted: Slangerup
Kontakt:

Re: hej fra Holland

Indlæg af Karen » 7/2/2015 kl. 08:03

Velkommen til, det er en spændende hobby at dyrke orkideer, så mange arter og hybrider at specialisere sig i at man nok aldrig bliver færdig.. Heldigvis.
mvh/ Karen ~ orkidevinduet.dk

Besvar