Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

"Tillader De, jeg præsenterer mig?"

Hvad dyrker du, hvor og hvordan? Her kan du også blot fortælle generelt om dig selv og dine interesser.
Besvar
Finn
Indlæg: 7
Tilmeldt: 9/7/2015 kl. 10:31

"Tillader De, jeg præsenterer mig?"

Indlæg af Finn » 16/7/2015 kl. 08:52

Hej, jeg er ny i dette forum.
Jeg har haft orkideer med vekslende held og i vekslende antal i omkring 30 år og kan ikke rigtig slippe denne interesse. ;-)
Hvis du vil vide mere, så kig ind på www.1000interesser.dk og søg under orkideer. Der har jeg oprettet en "gruppe" (som det hedder i det forum) om orkideer og sat et par små artikler ind om mig selv og mine planter, og andre har bidraget med indlæg og billeder.
Mvh Finn.

Besvar