Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Orkideer i Terrarie?

Spørg her hvis du har generelle dyrkningsmæssige problemer eller kommentarer.
Besvar
AliceHS
Indlæg: 14
Tilmeldt: 12/10/2014 kl. 17:42

Orkideer i Terrarie?

Indlæg af AliceHS » 12/10/2014 kl. 19:45

Hejsa :)
Jeg er ny her inde og omkring særlig behandling/dyrkning af Orkideer, men syndes det lyder og ser spændende ud :D
Er ved at overveje at købe/ønske mig et Exo Terra Terrarie, som jeg vil lave til et Orkide-terrarie - forståret på den måde at jeg vil fjerne det materiale som sidder/ligger omkring Orkideernes rødder, så de får mere luft. Tænker på at lave et lille vandfald som skulle køre hele tiden og på den måde skabe en noget ligende naturlig fordampning, som Orkideerne så kunne suge til sig. Men ved ik om det vil kunne fungere eller om jeg skulle skaffe et forstøvnings anlæg i stedet..

Er åben overfor forslag og ideer :D

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Re: Orkideer i Terrarie?

Indlæg af Egon K P » 13/10/2014 kl. 03:02

Hvis du vil dyrke i et terrarie, så skal du tænke på, at der skal være en god udluftning eller luftcirkulation derinde. Stillestående luft vil muligvis få orkideerne til at rådne. De kan ikke nøjes med den fordampning, der måtte komme fra et lille vandfald, så enten skal du vande dem manuelt, eller også skal du have noget automatisk sat på. Men, står planterne våde for længe, så er der igen risiko for, at de rådner.

Hvis det er dine Phalaenopsis, du vil sætte derind, så skal du hænge dem, så vandet kan løbe ud fra hjerteskuddet af. :wink:
Mvh Egon

Besvar