Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Hjælp til valg og placering af drivhus

Diskussion af vandforbedring, indretning af vindueskarm/udestude/drivhus, skygning og andre "tekniske" emner.
Besvar
JensB
Indlæg: 5
Tilmeldt: 7/1/2016 kl. 10:12

Hjælp til valg og placering af drivhus

Indlæg af JensB » 19/1/2016 kl. 04:37

Hej folkens! :)

Nu har jeg endelig fået tid og penge til at komme igang med Projekt Drivhus. Har fået øje på nogle flotte nogen, men er ikke helt sikke på om der er nogle 'former' for drivhuse, som er bedre til orkideer, end andre. Jeg har kigget på nogle herinde: http://www.family-garden.dk/drivhuse - men dem som jeg godt kan lide nævner ikke andet end tomater og agurker. Det kan godt være det er et tosset spørgsmål, men vil bare helst være 100% sikker.

Mit andet spørgsmål i denne sammenhæng er placering af drivhuset. Jeg forestiller mig at det ikke bare lige er sådan at flytte et drivhus igen, så jeg vil gerne have det perfekt fra starten. Min have er ikke voldsomt stor. Lige pt har jeg et lækkert lille sted i tankerne, hvor drivhuset vil få sol (om sommeren) fra morgenstunden til omkring 16-17-tiden. Det andet sted jeg tænker er lidt tættere på busken og hækken til naboen, og kommer derfor til at få sol fra morgenstunden til omkring 14-15 tiden, da skyggen fra naboen og hækken kommer deromkring. Hvad tror I vil give de bedste forhold?

Mvh
Jens

PA48
Indlæg: 417
Tilmeldt: 28/3/2007 kl. 12:07
Geografisk sted: Brøndby

Re: Hjælp til valg og placering af drivhus

Indlæg af PA48 » 25/1/2016 kl. 14:15

Jeg tror ikke nogen af de drivhuse du linker til kan bruges til orkideer.

De har alle kolde overgange af aluminium .

Et orkidedrivhus bør have kanalplader (helst 16 mm.) over hele den udvendige overflade .

MVH Per Alm

Besvar