Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Sophronitis pygmaea

Har du et billede af din orkide, som du bare gerne vil dele med os, så er det her, du skal indsætte et link til dit billede.
Besvar
Cattleyafreak
Indlæg: 82
Tilmeldt: 26/12/2013 kl. 12:00
Geografisk sted: Ballerup

Sophronitis pygmaea

Indlæg af Cattleyafreak » 12/4/2015 kl. 12:32

Min lillebitte Soph. pygmaea har belønnet mig med en lillebitte blomst, lidt sent på året, men den bestemmer selv hvornår det er tid, den har jo ikke læst de samme klogeåge bøger som undertegnede, jeg nøjes med at nyde synet, og forbavses over at sådan en lille plante (3 bulbe/3 blade) er i stand til at blomstre.
Vedhæftede filer
S. pygmaea.JPG
S. pygmaea.JPG (121.65 KiB) Vist 3036 gange

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Re: Sophronitis pygmaea

Indlæg af Egon K P » 13/4/2015 kl. 00:47

Det er jo dejligt, når planterne kan overraske. Skal den ikke blomstre her i foråret? Smuk plante! :P
Mvh Egon

Besvar