Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Ny med orkide, hjælp!

Skriv her, hvis din plante er blevet inficeret med en eller anden form for utøj eller bare ikke vil trives.
Besvar
Antheaogkatja
Indlæg: 1
Tilmeldt: 16/10/2015 kl. 12:33

Ny med orkide, hjælp!

Indlæg af Antheaogkatja » 16/10/2015 kl. 12:54

Jeg har for nylig fået en orkide af en veninde der skulle af med den. Den er nu kommet hjem til mig og min kæreste. Vi ved forholdsvis lidt om orkideer og har gjort tingene så godt vi nu kunne. Nu er vores smukke orkide blevet syg, den har fået misfarvede blade med underlige visne plamager. Vi ved at orkideer ikke kan lidt forandring, og at det måske er fordi den har fået nyt hjem. Jeg vil så gerne have at den skal have det godt igen, men er det overhovedet realistisk?
Håber at nogen kan hjælpe os og vores orkide.

Mvh Anthea og Katja .

angatyr
Indlæg: 170
Tilmeldt: 11/5/2007 kl. 14:29
Geografisk sted: Blistrup
Kontakt:

Re: Ny med orkide, hjælp!

Indlæg af angatyr » 17/10/2015 kl. 23:19

Chancen for at nogen kam komme med et kvalificeret bud, bliver nok større, hvis du har mulighed for at postre et billede.

mvh
Morituri te salutant

henrik

Besvar