Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Søger mini orkideer til regnskovs terrarium

Er der en orkide, du bare ikke kan leve uden? Har du for mange planter eller er der noget andet orkiderelateret, du ønsker/har i overskud? Så er det her, du kan annoncere. Kun for private!
Besvar
AliceHS
Indlæg: 15
Tilmeldt: 12/10/2014 kl. 17:42

Søger mini orkideer til regnskovs terrarium

Indlæg af AliceHS » 2/5/2021 kl. 09:12

Jeg er i gang med at indrette et terrarium med vandfald og vandel. Planen er at jeg vil have nogle små orkideer til at gro på nogle af de rødder, som jeg har sat fast på baggrunden. Deres rødder vil være i fri luft og jeg håber på at luftfugtigheden og det mos jeg plasere på rødderne, er nok til at de kan trives. Ellers må jeg have fat i et regnvands system.

Har kikket en del på de mini orkider som man kan købe ved fx kvickly, bauhaus og plantorama. Men er nysgerrig efter om der var nogle som havde en eller flere spændende arter?

Mvh Alice

Liselotte
Indlæg: 43
Tilmeldt: 28/7/2006 kl. 17:40

Re: Søger mini orkideer til regnskovs terrarium

Indlæg af Liselotte » 14/7/2021 kl. 18:19

Rigtig mange orkideer kan trives på denne måde, men ja det kræver en del vand forstøvning. Held og lykke med det
38 orkideer og 9 frilands orkideer

Besvar